top of page

NAJAM OPREME

U ponudi imamo najam opreme za prijevoz bicikala i skija. Ukoliko vam je potrebna mogućnost prijevoza vlastite  opreme nudimo jednodnevni i višednevni najam opreme.

NOSAČ ZA BICIKLE NA KUKU - 4 BICIKLA

15 € / dan

Peruzzo nosač za bicikle Parma Sport 706/4. Nosač za bicikle prikladan je za prijevoz najviše 4 bicikla s opterećenjem do 60 kg. Nagibni sustav s preklopom olakšava i ubrzava pristup prtljažniku. Također uključuje kuke za pričvršćivanje kotača i dodatni sigurnosni pojas, koji je pričvršćen na okvir. Nosač se odlikuje mehanizmom opuštanja koji čini montažu i demontažu bicikala vrlo jednostavnom i posebnim premazom koji ga čini otpornim na ogrebotine.

330.webp

MAGNETNI NOSAČ SKIJA
3 PARA SKIJA

10 € / dan

Magnetni nosač Aconcagua primjeran je za vozila s metalnim krovom i prihvati 3 para skija ili 2 snowboarda. Montaža i demontaža su vrlo jednostavne, također i namještanje skija na nosač, koje će biti dodatno zaštićene lokotom.
Montaža i demontaža su vrlo jednostavne. Pri montaži na krov automobila, nosač samo položite na očišćeni krov, namijestite skije, pričvrstite ih gumenim trakama i krenite na put. Također je jednostavna i demontaža, jer s priloženim klinom na jednoj strani zadignete nosač tako da magnet popusti.

aconacagua 3.0.2-500x500.jpg

MENABO ICEBERG NOSAČ ZA SKIJE
4 PARA SKIJA

10 € / dan

Uz pomoć aluminijskih nosača Menabo Iceberg, na krovnim prečkama možete staviti 4 para skija ili 2 snowboarda. Nosač ima protuprovalni sustav za skije. Pričvršćen je na šipke s T-vijcima. ili univerzalnim adapterom. 

Thule_SnowPack_500_OC_732200_732400_732600.webp

NOSAČ ZA BICIKL KROVNI
RASPOLOŽIVO 2 NOSAČA

10 € nosač / dan

Thule nosač za bicikl ProRide 598.
Praktična i brza montaža bicikla.
Bicikl maksimalne težine do 20 kg jednostavno možete postaviti i pričvrstiti na okvir i kadicu. Težina i pritisak bicikla raspoređeni su po cijeloj površini okvira, zato je opasnost od oštećenja nosača manja. Vaš je bicikl zaštićen od pada zahvaljujući produženoj donjoj čeljusti hvataljke. Omogućava jednostavno prebacivanje s jedne strane auta na drugu, bez dodatnog alata.

1000.webp

KOMBI 7+1

Cijena na upit

Putnički kombi Hyundai H1 (7+1) sa mogućnošću montaže krovnih nosača za bicikle i skije, nosača za bicikle na kuku i slovenskom vinjetom.

hyundai-h1-l-01-1100.jpg
bottom of page